Biozar Original

€ 92,07
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Gebruik van Biozar® Original in combinatie met geneesmiddelen:
Raadpleeg bij combinatiegebruik met geneesmiddelen altijd uw huisarts.

Wat u moet weten voordat u Biozar® Original gaat gebruiken:
Wanneer mag u Biozar® Original niet gebruiken? Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Biozar® Original te gebruiken. Dit geldt ook voor personen die een immunosuppressieve behandeling ondergaan. Indien er zich een gevoeligheid voor de maag voordoet, of u heeft tintelingen in handen en benen wat een aantal dagen aanhoudt of zelfs verergert, dan adviseren wij u te stoppen met het gebruik van Biozar® Original.

Gebruik van Biozar® Original in combinatie met voedsel en drank:
Wij adviseren u het nuttigen van alcohol tot een minimum te beperken of zelfs geheel te stoppen met het drinken er van. Daarnaast willen wij u adviseren minimaal 1 tot 1,5 liter water per dag te drinken. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen beter afgevoerd worden tijdens de periode waarin u Biozar® Original gebruikt. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst: Nederland.

Zwangerschap en borstvoeding:
Biozar® Original kan voor zover bekend zonder bezwaar worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, overeenkomstig de aanbevolen dosering.

Bewaren:
Biozar® Original moet in de koelkast bewaard blijven. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet in de volle zon plaatsen.

Verpakking:
Biozar® Original is verpakt in flesjes van 250 ml. Het product zit in een speciale fles waarvan de binnenkant een speciale coating heeft om Biozar® Original te beschermen. Zorg er voor dat de inhoud van het flesje niet in contact komt met andere stoffen. Dit kan de invloed van Biozar® Original verminderen. Laat Biozar® Original in de fles zitten waar het in zit.

Houdbaarheidsdatum:
Het etiket op het flesje vermeldt de maximale houdbaarheidsdatum. Na openen van het flesje is Biozar® Original nog maximaal 6 maanden houdbaar. Gekoeld, droog en donker bewaren.

Ingrediënten (per 250 ml):
Biozar® Original is een voedingssupplement op natuurbasis en bevat o.a.;
Foeniculum vulgare (Venkel) 1 1,2 gr (komt overeen met 12 g gedroogde venkel vrucht), Chrondrus crispus (Iers Mos) 10g, Lipidium perivianum Chacon (Maca) 1,2 g, Schisandra chinensis (Wu wei zi) 1 g, zoetstof van natuurlijke oorsprong (steviolglycosi- den**) en water. Glutenvrij en bevat geen kleurstoffen. **Steviolglycosiden zijn van nature aanwezig in de bladeren van Stevia.