Biozar Gold 20ml

€ 40,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Gebruik van Biozar Gold in combinatie met geneesmiddelen:
Raadpleeg bij combinatiegebruik met geneesmiddelen altijd uw huisarts.

Wat u moet weten voordat u Biozar Gold gaat gebruiken:

Wanneer mag u Biozar Gold niet gebruiken? Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Biozar Gold te gebruiken. Dit geldt ook voor personen die een immunosuppressieve behandeling ondergaan. Indien er zich een gevoeligheid voor de maag voordoet, of u heeft tintelingen in handen en benen wat een aantal dagen aanhoudt of zelfs verergert, dan adviseren wij u te stoppen met het gebruik van Biozar Gold.

Gebruik van Biozar Gold in combinatie met voedsel en drank:
Wij adviseren u het nuttigen van alcohol tot een minimum te beperken of zelfs geheel te stoppen met het drinken er van. Daarnaast willen wij u adviseren minimaal 1 tot 1,5 liter water per dag te drinken. Water zorgt er namelijk voor dat de afvalstoffen beter afgevoerd worden tijdens de periode waarin u Biozar Gold gebruikt. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst: Nederland.

Zwangerschap en borstvoeding:
Biozar Gold kan voor zover bekend zonder bezwaar worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding, overeenkomstig de aanbevolen dosering.

Bewaren:
Biozar Gold moet in de koelkast bewaard blijven. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet in de volle zon plaatsen.

Verpakking:
Zorg er voor dat de inhoud van het flesje niet in contact komt met andere stoffen. Dit kan de invloed van Biozar Gold verminderen. Laat Biozar Gold in de fles zitten waar het in zit.

Houdbaarheidsdatum:
Het etiket op het flesje vermeldt de maximale houdbaarheidsdatum. Na openen van het flesje is Biozar Gold nog maximaal 12 maanden houdbaar.

Ingrediënten (per 250 ml):
Biozar Gold is een voedingssupplement op natuurbasis en bevat o.a.;
Foeniculum vulgare (Venkel) 1 1,2 gr (komt overeen met 12 g gedroogde venkel vrucht), Chrondrus crispus (Iers Mos) 10g, Lipidium perivianum Chacon (Maca) 1,2 g, Schisandra chinensis (Wu wei zi) 1 g, zoetstof van natuurlijke oorsprong (steviolglycosi- den**) en water. Glutenvrij en bevat geen kleurstoffen. **Steviolglycosiden zijn van nature aanwezig in de bladeren van Stevia.